Sabtu, 24 Oktober 2015

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan , pada artike kali ini saya akan memberikan sebuah contoh pidato bahasa jawa dengan mengusung tema perpisahan sekolah. Pidato ini bisa menjadi referensi anda dan semoga bermanfaat. Berikut contohnya.

Inilah Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan


Assalamualaikum wr wb
Aku ngormati Pak Principal
Aku ngormati Pak lan Ibu Guru lan Staff uga karyawan
Aku ngormati Para kelas VI
lan aku kanca-kanca seperjungan
Pisanan supaya kita memuji ucapka bebarengan karo sukur marang Allah SWT sing wis diwenehi Kang sih-rahmat lan panuntun dhumateng seeperti kesehatan lan kesempatan supaya kita bisa njaluk bebarengan ing wusana kanggo dina iki.
Sawise shalawat bebarengan karo Salam supaya alam wis diwenehi roh nabi raja Muhammad. Mugia karo kita banykanya shalawat banjur kita bakal diwenehi safaatnya dina terakhir mengko.
Dina iki, kita klumpukne ing sekolah ing babak saka misahake sapisan upacara lulusan saka siswa bahan VI. Guru lan kanca aku pancene ora aran wektu pass cepet banget. Iku wis enem taun kita sinau lan ngangsu kawruh ing sekolah. Dadi akeh pawulangan lan kawruh sing njaluk. Kabeh iki banget migunani kanggo kita. Mugia Allah bakal paring piwales sing duwe bapak / ibu guru kabeh iku apik. Amin3x yarobbal ALAMIN
Akhire saiki kita wis salah ngetik misahake ngendi kita bakal terus kejenjang luwih dhuwur. Sawise nem taun kita sinau akeh saka Pak lan Ibu Guru, kita kabeh kelas VI mahasiswa Ngaturaken Sembah Nuwun profusely kanggo kinasih guru. Kita isih bingung kudu seneng kanggo Duwe lulus saka sekolah utawa kita kudu dadi sedih amarga bakal ninggalake sekolah sing wis ingkang kita kanggo enem taun, amarga wis raos campuran sing kita ora bisa misahake maneh.
Utamané ing Kabeh siswa lan saran kita banjur njaluk iku bakal tansah eling. Ing wusana kita kaya kanggo ngluwihi lan njaluk ngapura kanggo kabeh kesalahane lan mischief kita wis rampung kanggo kita sekolah kene. Elingi kita kabeh minangka mahasiswa tau Pak lan Mrs memulang, lan pangarep-arep bapk / guru Gentlemen bisa lali kita prilaku negatif.
Kudu ora lali sing kita kaya uga thank kita tresnani tuwane sing wis sarujuk kanggo rawuh ing wusana. Tuwane sing tansah menehi katresnan lan dukungan kanggo kita nganti kita bisa lulus lan mengeti dina iki.
Kanggo kabeh kanca-kanca, acara kita nemu ing sekolah, kayata seneng, sedih, lan seneng bakal tansah ngelingake kita iki sekolah kinasih. Sawise lulusan, mbukak tegese kita perjuangan wis rampung, wis perjuangan rodok abot menenti dedapan, kanggo sing kita ngirim tansah bisa diwanti-wanti kanggo terus sinau hard kanggo entuk gol.
Akhire, minangka wakil saka kanca-kanca saka kelas VI wanted ngomong pamit kanggo kita tresnani sekolah. Kita bakal tansah elinga iki sekolah.
Dadi luwih saka kula. Matur nuwun. Wassalamualaikum wr wb

Terimasih telah berkunjung di blog terkini terbaru, itulah contoh dari pidato bahasa jawa dengan tema kebersihan, semoga bermanfaat.

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Dede Sulaiman

0 komentar:

Posting Komentar